luni, 7 septembrie 2009

Secretul succesului in functie de zodie

VARSATOR

Atuul tau principal: Viziunea!

Optimismul te caracterizeaza si idealismul. Pentru tine nimic nu este imposibil. Ceilalti vor spune despre tine ca esti norocos, dar de fapt acest spirit optimist te face sa gasesti mereu o portita spre succes. Originalitatea ta este un alt atu pentru care vei fi apreciat. Tu ai mereu idei nou, vrei sa faci altceva decat este deja in mod obisnuit. Aceasta deschidere a ta spre nou iti aduce succesul.


Ce inseamna pentru tine succesul: Sa fii liber, independent si sa nu iti comande nimeni. Sa ai activitati interesante si lipsite de rutina. Sa poti experimenta tot ceea ce iti imaginezi tu in mintea ta.

2 comentarii:

  1. TAUR

    Atuul tau principal: Incapatanarea!

    Pornesti greu la drum, dar odata ce ti-ai setat un obiectiv nu mai renunti. De multe ori castigi nu din cine stie ce filosofie de viata privitoare la perseverenta ci din simpla incapatanare, mai ales daca cei din jur vor sa te convinga sa renunti la acel lucru. Un avantaj al tau este ca descoperi usor locul de unde vin bani si unde sunt ascunse afacerile profitabile. Esti foarte pragmatic si te intereseaza sa vezi castigul, de aceea nu poti fi dus de nas. Nu lasi nimic din mana ci adaugi mereu la ceea ce ai acumulat deja.

    RăspundețiȘtergere